Despre produse

Masă încălzită electric cu blat de sticlă

Este o masă normală cu un blat de sticlă termică securizată “elementul principal incalzit” de o rezistență electrică care emite radiație în infraroșu și emană căldură sub masă, iar radiația se transmite la partea de sus fiind tot din sticlă, blatul având o grosime de 20mm (2cm), cu automatizare de funcționare în condiții de siguranță maximă.

Panouri radiante ELECTRO GLASS TERM

Cu au un design modern și un consum redus de energie datorită calității produselor din componența lor constructivă. Funcționează fără să producă zgomot, asigură o temperatură uniformă și o ambianță plăcută în orice fel de spații; nu produc curenți de aer, praf sau gaze.

Panourile radiante funcționează pe principiul undei termice în infraroșu, rezistență termică din fibră de carbon sub acțiunea energiei electrice produce radiații termice, acestea fiind transformate de purtătorii intermediari în căldura perceptibilă în procent de peste 90%. Radiația termică cu lungime de unda de 2÷25 microni este identică cu radiația solară, creează o ambianță plăcută în încăpere, nu se produce smog electric având efecte benefice pentru sănătate.

Panourile radiante ELECTRO GLASS TERM sunt confecționate din:

  • sticlă termică securizată de 6 mm - este elementul încălzitor, aceasta având proprietăți foarte bune de radiere;
  • rezistență din fibră de carbon;
  • izolație din vată sticlată cu proprietăți foarte bune de izolație;
  • panou din aluminiu (spatele panoului) .

Temperatura de radiere a panoului, indiferent de model, ajunge în aprox. 30 minute la 100 °C și se stabilizează după aprox. 45 minute la 110 - 130 °C, la tensiunea de 230, 50 Hz, în timp ce spatele panoului se încălzește până la 40 - 50 °C.

Panourile radiante ELECTRO GLASS TERM au o clasă de protecție superioară (IP 55) și nu prezintă niciun risc de explozie sau incendiu.

Acestea se montează ușor, fără a fi nevoie de aprobări sau autorizații, nu necesită revizii periodice prin urmare nu vor fi costuri suplimentare în timp. Panourile radiante ELECTRO GLASS TERM sunt prevăzute cu sisteme de siguranță în cazul spargerii.

Consum redus de energie

Consum redus de energie datorită calității produselor din componența lor constructivă.

Tehnologie inovatoare

Clasă de protecție superioară (IP 55), nu prezintă niciun risc de explozie sau incendiu.

Costuri mici cu până la 50%

În funcție de izolația clădirii, panourile reduc costurile de încălzire cu până la 50%.

Instalare rapidă

Montarea panourilor se poate face de beneficiar fără a fi nevoie de experiență în instalarea de sisteme de încălzire.

Ambianță placută

Radiația termică cu lungime de undă 2÷25 microni creează o ambianță plăcută în încăpere.